Saltar al contenido

Hi ha coses que no pots controlar.

La incontinència urinària no n’és una d’elles.

Tracta-la fàcil y ràpid amb Bulkamid a Girona.

Per què Bulkamid?

Procediment breu i sense ingrés hospitalari

No requereix baixa laboral

Ideal per dones que desitgen futurs embarassos

Sense complicacions (0% segons estudis)

Bulkamid va poder…

 ❝ Només va prendre al voltant de 15
minuts… ❞

M’agrada sortir a caminar i les pèrdues d’orina em limitaven. Havia provat els exercicis del sòl pelvià i la fisioteràpia especialitzada, però cap de les dues em va funcionar.

El procediment Bulkamid es “no invasiu” i va prendre al voltant de 15 minuts. Vaig tornar a fer totes les meves activitats normals al dia següent, el que semblava increïble donat el temps de recuperació de 6 setmanes de la cirurgia tradicional segons m’havia parlat el metge.

 

Pacient tractada amb Bulkamid a Barcelona

 ❝ Va ser la meva millor elecció… ❞

Temia passar per quiròfan en aquests temps de Covid, no volia estar hospitalitzada i el meu doctor em va parlar de Bulkamid. Va ser la meva millor elecció.

No vaig estar més d’una hora a l’hospital, ja que el procediment va tardar menys de 15 minuts. La incontinència urinària va millorar i vaig poder continuar amb la meva vida normal més ràpid del que esperava.

 

Pacient tractada amb Bulkamid a Girona

 ❝ Vaig tornar al gimnàs en 24h…❞

En els últims anys, m’havia posat de ple al gimnàs, però cada cop més, els meus problemes de bufeta i aquell incòmode goteig estaven començant a afectar la meva rutina.

No estava preparada per renunciar a l’exercici físic i a anar al gimnàs amb regularitat, tampoc volia estar constantment preocupada per portar compreses. Llavors vaig demanar una cita amb el meu metge, qui em va parlar de Bulkamid.

El procediment va finalitzar en 15 minuts i vaig poder anar-me’n a casa. De fet, el dia següent estava al gimnàs.

 

Pacient tractada amb Bulkamid a Barcelona

¿Qui tractarà la teva incontinència?

El Dr. Joan Meléndez Muñoz serà l’encarregat de posar fi a les teves pèrdues d’orina.

Llicenciat des de l’any 2004, es Especialista en Ginecologia i Obstetrícia pel Royal College del Regne Unit (RCOG) i expert en Disfuncions del Sòl Pelvià pel Royal College d’Austràlia (RANZCOG).

Ofereix tractament a les seves pacients a la província de Girona, tant a l’hospital Universitari Dr. Josep Trueta com a la seva consulta privada.

Comença a tractar la incontinència urinària i torna a la normalitat